© 1999 Michael Janus
Rijmwoordenboek op Facebook Volg me op twitter

WELKOM

Welkom bij MickĀ“s Rijmwoordenboek, uw vertrouwde rijmhulp op internet. Gebruik het invoerveld hierboven om direct te beginnen met rijmen en dichten of navigeer naar de zoekfunctie via RIJM! in het menu.

Zoals u wellicht is opgevallen (of niet), heb ik de site in een nieuw jasje gestoken! Hoewel ik ooit had beloofd om het uiterlijk van de site nooooit te veranderen, moest er toch iets gebeuren om het gebruik op tablet en mobiele telefoon te verbeteren. Ik heb gepoogd om de 'nostalgische look & feel' zo veel mogelijk te behouden en mocht u de oude site missen, die is te vinden op www.rijmwoordenboek.nl/classic.

Verder heb ik recentelijk het rijmwoordenboek overgezet naar een elastic cloud infrastructuur; dat wil zeggen dat de server-capaciteit volledig automatisch meeschaalt met de vraag. Zo hoop ik de piekbelasting rond Sinterklaas beter de baas te blijven zonder handmatig ingrijpen.

Voor social talk, artikelen van afgelopen jaren en de laatste updates, verwijs ik graag naar de Facebook pagina. en Twitter. Wellicht kunt u mij laten weten wat u van de vernieuwde site vind?. Voor dringende vragen of opmerkingen kunt u een bericht achterlaten via INFO.

Veel succes met uw gedichten en rijmelarij!

Michael Janus, 6 November 2017
DEZE WEBSITE GEBRUIKT COOKIES! KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE. COOKIES ACCEPTEREN